Kedai Baiki Cermin Kereta Petaling Jaya

Menjamin Perjalanan Lancar

Tidak lengkap rasanya apabila bercakap tentang kedai cermin kereta PJ tanpa melibatkan nama NS Auto Glass kerana sudah begitu ramai pemilik kenderaan persendirian serta komersil yang memuji pengendalian kami. Setiap cermin yang dibawa untuk dibaik pulih atau diganti akan kami uruskan dengan penuh cermat agar jangka hayatnya dapat dilestarikan secara berkala. Anda boleh bergantung harap kepada petugas kami yang arif lagi bijaksana untuk memenuhi setiap kemahuan anda selaras dengan piawaian berkaitan dengan proses pemasangan cermin.

NS Auto Glass menjanjikan perkhidmatan sempurna sebagai salah sebuahi kedai cermin kereta Petaling Jaya terunggul! Dengan kepakaran kami, cermin hadapan kenderaan anda boleh dibaik pulih atau diganti secara keseluruhan dengan begitu mudah dan pantas tanpa sebarang masalah. Sekiranya cermin anda mengalami kerosakan disebabkan pihak ketiga, kami lebih daripada mahir untuk menjadi pemudah cara tatkala anda mahun membuat tuntutan insurans. Tidak seperti segelintir kedai cermin kereta PJ yang lain, NS Auto Glass juga menyediakan khidmat sewaan cermin hadapan dan pintu kenderaan jika ia perlu melalui sebarang pemeriksaan oleh pihak Jabatan Pengankutan Jalan (JPJ) atau Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM).

Mengapa Pilih Kami

Harga Berpatutan

Di NS Auto Glass, anda tidak perlu risau dengan kos perbelanjaan untuk baiki cermin kereta kerana kami mengenakan caj yang boleh dianggap munasabah dan bersesuaian dengan kadar semasa.

Kemudahan Insurans

Reputasi NS Auto Glass selaku kedai baiki cermin kereta di Petaling Jaya terbukti apabila kami dilantik sebagai panel tuntutan insurans mewakili pelbagai syarikat insurans terkemuka di Malaysia.

Servis Berkualiti

Para petugas kami yang bertauliah sentiasa berusaha bagi memastikan cermin kenderaan anda bebas daripada sebarang bentuk kerosakan sama ada keretakan, serpih atau sumbing, mahu pun kesan calar daripada pengelap cermin hadapan.

Perkhidmatan Sampingan

Tidak cukup dengan itu, kami juga turut menawarkan khidmat sewaan cermin sekiranya kenderaan anda perlu menjalani pemeriksaan oleh pihak Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) atau Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (Puspakom).

Hubungi Kami

Dapatkan khidmat terbaik di NS Auto Glass, kedai cermin kereta Petaling Jaya dengan seribu satu kehebatan! Cawangan utama kami sentiasa terbuka luas jika anda mempunyai sebarang pertanyaan.